Bil & Buss

Det underbara med att bila till sitt semestermål är att man kan skräddarsy sin rutt helt som man själv vill. Det kanske finns resmål på vägen som man vill upptäcka, vänner man vill besöka eller spontana stopp som uppkommer på vägen. Ett förslag på rutt till Gardasjön är att ta sig genom Sverige till Trelleborg för färjan över till Travemünde i Tyskland. Härifrån kan ni ta er till Gardasjön genom att passera Hannover, Nürnberg och Munchen för att sedan nå Innsbruck i Österrike. Härifrån är det inte långt till italienska gränsen, och när ni kört igenom Bressanone, Trento och Bardolino så är ni så gott som framme och kan härifrån ta er till er önskvärda ort runt Gardasjön.

Är ni intresserade av att uppleva Frankrike på väg ner mot Italien så är Strasbourg är ypperligt mål på er väg genom Europa. Efter Travemünde kör ni istället mot Frankfurt am Main och efter Strasbourg banar ni väg genom Schweiz och tar sikte på italienska Como och Brescia för att sedan anlända på Gardasjön västra sida.

Flera bussbolag erbjuder resor till Gardasjön. Se exempelvis Ölvemarks Holiday, MK Bussresor och Scandoramas omtyckta 9-dagarstur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *